Thailand

Vi er godt på vej ind i efteråret, og det er sådan set rart nok. Vi har haft nogle flotte og lune dage, men lige nu regner det, og her er rimeligt køligt for årstiden. Vores børn er begyndt i skolen igen. For mere end en måneds tid siden, og de er allerede ved at se frem til efterårsferien. De håber, at vi kan kompensere for den manglende udenlandsrejse, som vi plejer at tage på i sommerferien. Da vi måtte fortælle ungerne, at vi har været nødt til at aflyse vores sommerferie, var der stor skuffelse.

Thailand med fly

Vi havde jo fundet nogle gode flybilletter til Thailand. Vi havde planlagt at nyde 3 uger af sommerferien derude. Men det gik jo ikke. Dengang talte vi om, at vi måske kunne komme på efterårsferie i Thailand i stedet for. Måske til Spanien. Jeg havde faktisk en idé om, at vi kunne tage til Tenerife, hvor der helt sikkert vil være lunt i efterårsferien. Og det er sådan set det, børnene håber på, at vi kan gøre i deres efterårsferie. Men nu er vi så inde i Corona-bølge nr. 2. Og selv om jeg faktisk havde fundet flybilletter til Tenerife, så går det ikke.

Billige flybilletter men…

Jeg tør simpelthen ikke booke dem. Også selv om det egentlig er billige flybilletter. Der er ikke nogen grund til at tage chancer. Hverken med at sætte helbredet på spil, eller med at risikere ikke at få pengene tilbage, når flyselskabet aflyser flyvningen.

Så nu er jeg ved at oparbejde en lang liste med argumenter overfor børnene, for hvorfor vi ikke skal ud at rejse. Det bliver ikke nemt at forklare dem, hvorfor. Men det er nødvendigt. De skal vide hvorfor. Så jeg må fortælle dem sandheden – og så skal jeg lade være med at love dem, at vi muligvis kan komme afsted til jul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Thailand, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *