Snart bliver det forår igen

Selv om det oser af kulde, sne og vinter uden for i øjeblikket, så kan det snart blive forår igen, inden vi får set os om. Og i år har jeg altså ikke tænkt mig at blive taget på sengen, sådan som det ellers er sket gang på gang i de foregående år. I år vil jeg simpelthen stå klar, når foråret melder sin ankomst.

Ny plæneklipper

Noget af det første jeg skal have styr på er, at jeg skal have mig en ny plæneklipper. Den gamle kunne faktisk ikke klare at køre sidste sæson færdig. De sidste to gange jeg skulle have klippet græsplænen, måtte jeg gå tiggergang hos naboen og låne hans plæneklipper, for at få arbejdet gjort. Så en ny plæneklipper, er altså noget af det første jeg skal have styr på, for at være klar til forårets komme.

Myrerne skal væk

Noget af det næste jeg godt kunne tænke mig at få meget bedre styr på i år, er vores store problem med tissemyrer. Hvert eneste år bliver vores hus nemlig invaderet af myrer. Og det er faktisk aldrig helt lykkedes mig at finde ud af, hvor alle de myrer egentlig kommer fra. Det vil jeg gerne gøre noget ved i år. For det er simpelthen møg irriterende med alle de myrer i huset.

Mosset skal fjernes fra græsplænen

Sidst men ikke mindst går mine planer på, at jeg skal have gjort noget ved alt det mos vi har i vores have. Det er altså bare ikke særligt skønt at kigge på, når man meget hellere vil have sig en flot og frodig grøn græsplæne. Så det er mit tredje og sidste mål for den kommende havesæson.

Jeg kan sagtens finde på mere

Jeg kunne nu sagtens finde på flere opgaver at udføre, når foråret og sommeren kommer. Men jeg har efterhånden lært mine egne begrænsninger at kende. Og jeg bliver altså nødt til at lade være med at slå større brød op, end jeg kan bage.

Nå, men mens jeg går og planlægger alle haveopgaverne, vil jeg nu smutte en tur ud i køkkenet og få mig en dejlig omgang amerikanske pandekager. Dem er min kone nemlig lige ved at være færdig med at lave. Og dem elsker jeg mindst lige så højt, som jeg elsker min have.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Snart bliver det forår igen, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *