Sæt raketfart på din WordPress

WordPress er i dag verdens mest benyttede CMS – og med god grund. Men jo mere komplekse hjemmesider, der bygges, jo større er behovet for at arbejde med hastigheden på hjemmesiden. Det gælder for alle CMS og altså også for WordPress. Den kendte hastigheds-specialist Kim Tetzlaff har for nylig skrevet om et af de mest benyttede plugins til hastighedsoptimering: WP Rocket. Det er absolut værd at læse, for du får nogle gode råd med på vejen ganske gratis!

Hvad sker der for udviklerne?

Det er ret ubegribeligt, at der findes så mange udviklere, der enten ikke tager det med hastigheden alvorligt eller simpelthen ikke forstår det – de sidstnævnte burde nok lave noget andet end at udvikle hjemmesider…

En WordPress hjemmeside skal naturligvis trimmes og tunes i alle ender og kanter, så den kan indlæses lynhurtigt på selv langsomme forbindelser. Det handler om både programmering og billedbehandling! Ret beset burde alle webbureauer, der leverer en hjemmeside eller webshop til en kunde allerede have taget hånd om dette.

Fakta er, at det er kun de færreste, der gør det!

Hastighed og Google

Det er bestemt ikke kun af hensyn til brugerne, at en hjemmeside – WordPress eller ej – skal være hurtigt! Google benytter hastigheden, som en hjemmeside indlæses med, som en af mange faktorer, når de skal afgøre, hvordan den skal placeres på en given søgning.

Sådan er det – kort og godt!

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *