Prøv fodboldgolf

Fodboldgolf er en god aktivitet til at skabe lidt konkurrence og sammenhold enten mellem venner, kollegaer eller familier. Det giver mulighed for at øve skudteknik, og vise sig på den front. Der er mange muligheder for fodboldgolf rundt omkring i landet, og nogle baner er større end andre. Nogle baner har forhindringer, som f.eks. en plade med huller i, som man skal skyde igennem, for at kunne komme videre. Man kan dog også loppe over, men dette vil ikke være særlig effektivt. Selvom du ikke er god til fodbold, vil du stadig more dig med en omgang fodboldgolf. Hvis du finder en bane med forhindringer, så får man en lille strejf af minigolf også, hvilket mange jo finder utrolig sjovt. Det er selvfølgelig sjovest at spille fodboldgolf i godt vejr, men det kan også sagtens spilels selvom det er overskyet eller blæser lidt. Vinden bliver bare endnu en faktor som gør det lidt sværere.

Er dig og gutterne glade for fodbold, og har i lyst til at prøve jeres færdigheder på en ny og konkurrerende måde. Så kunne i eventuelt prøve en dag af med at spille fodboldgolf. Det giver mulighed for at dig og vennerne kan konkurrerer på skud teknik udelukkende. I skal nemlig ligesom i golf, få bolden i hul, i mindst skud. I stedet for at bruge en kølle og golfbold, bruger man en fodbold og sin fod. I modsætning til en golfbane, men mere lignende en minigolfbane, så er det ikke uset at der er forhindringer på en fodboldgolf bane. Hvis i befinder jer i Nordjylland, kan i f.eks. prøve spillet her hos Nymarksminde.

Forhindringer på en fodboldgolfbane

Nogle af de fodboldgolfbaner som der findes i Danmark, har forhindringer på banen. Dette kan være en plade med huller i, som man skal ramme igennem for at komme videre. Dette er en del af udfordringen, og gør det ekstra svært. Ens skudteknik skal derfor være i skabet, hvis man skal vinde. Uanset hvad er det dog god underholdning, og en fremragende aktivitet til en mindre gruppe. Fodbold golf er en god aktivitet uanset om gruppen består af venner, familie eller kollegaer. Om du er god eller dårlig, gør ingen forskel.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *