Nye massagestole

Fuji byder dette efterår på 2 helt nye modeller.

De har lagt deres ellers vante program om, og tilbyder i fremtiden kun 2 stole mod tidligere 3 professionelle modeller og 2 massagestole i deres familie sortiment. Fremover vil der kun være en massagestol i hvert segment, men sikke et skift.

Vi har tidligere testet Fuji’s massagestole, som absolut hører til blandt markedets bedste. De er kendt for en utrolig autentisk massage, samt nok den bedste kvalitet af indmad man kan få i en massagestol.

De fleste andre Massagestole har en robot som delvis er bygget op af plastik komponenter, men ikke Fuji. Deres robot er bygget helt i metal, dette sikrer en enestående lang levetid ifht konkurrenterne, og derudover har de i flere år benyttet en 2 finger teknik, som tilsyneladende er istand til at gengive en massage mere autentisk end de 4 fingre som næsten alle andre benytter.

De 2 nye modeller er EC3800 og EC2800 er 2 helt nye stole, som hver især byder på nye lækre detaljer.

Fuji EC3800 er flagskibet, som igen markerer Fuji som den førende producent af Massagestole, den er en videreudvikling af Fuji’s tidligere topmodel EC3700, med en ny og forbedret scannings mekanisme, som sikrer en endnu mere korrekt massage. Robotten er også udvidet med hvad Fuji kalder 4 D massage, som indikerer en langt hurtigere bevægelse der gør massagenstolen mere autentisk – og her har de virkeligt ramt plet.

Nakkemassagen som er en af de ting hvor Fuji er dominerende, er den absolut bedste vi har prøvet, og sådan fortsætter den nyudviklede robot med at overraske positivt. Hele ryggen får simpelthen en fantastisk massage.

Selve luftmassagen plejer også at være et af Fuji’s kendetegn, og her har den nye topmodel også gode nyheder – massagestolen har simpelthen forbedret ydelsen på hver eneste del som modtager massage via luftpuderne, den største forbedring ligger nok i benmassagen, som virkeligt kan tage fat, og på en langt mere omfavnende måde end vi tidligere har set på en massagestol.

Selve mekanikken omkring benmassagen er også utroligt smart bygget op, så høje personer langt bedre end tidligere kan finde plads i stolen.

Fuji EC2800 er den nye familie model, og ved første øjekast kan man se at her er tale om en speciel massagestol. Den er lavet i et lækkert og læderlignende betræk, med flotte kontrastsyninger, som var den førersædet i en fræk sportsvogn.

Det er en kompakt massagestol, som designmæssigt er noget af det flotteste vi har set, og så pakker den sin bruger ind, så man virkeligt føler sig godt tilpas.

Der er integreret skulder massage, armmassage, ben og fodmassage som alt sammen fungerer med luft. En lækker fjernbetjening gør det nemt at betjene massagestolen og alle dens avancerede funktioner.

Det er den første stol vi ser fra Fuji som benytter sig af et 4 fingersystem, som mange andre benytter – og den føles da heller ikke helt så præcis som Fuji’s anden model, men giver en rigtigt lækker massage, og så er den prismæssigt i et andet leje, den koster udsalg omkring 37.000,-

Stolene kan ses og prøves hos Care Relax Massagestole i Bording, lidt udenfor Silkeborg.

De fører iøvrigt Danmarks største sortiment af Massagestole, og her det muligt at prøve stole fra bl.a. Panasonic, Sanyo og Keyton også. De kan kontaktes på Tlf. 60848900. Eller besøg dem på carerelax.dk

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (5 votes cast)
Nye massagestole, 6.0 out of 6 based on 5 ratings
Disclaimer

One thought on “Nye massagestole

  1. Sådan en massagestol lyder godt nok til at være noget lækkert isenkram!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *