Læbeforstørrelse

Større læber med fillers

Har din veninde fået større læber? Har du selv en drøm om at få fyldige og sensuelle læber? Ved du, at mange kvinder – men faktisk også mænd – får lavet større læber? Det er faktisk slet ikke ualmindeligt. Og det kan gøre rigtigt meget for selvtilliden. Vi kender godt det her med, at vi kigger på vores ansigt i spejlet hver morgen. Vi lægger måske makeup. Måske ser vi nogle ujævnheder i huden. En rynke hist og pist. Vi kigger på læberne. De er smalle. Stramme, små streger i ansigtet. De har ikke den volumen, som de havde for 20 år siden. Og så farer vi hen til den nærmeste, ledige speciallæge og beder om en tid, så vi kan få større læber. Gør vi det rigtige?

Utilfreds med udseendet

Ja, det gør vi. Det eneste rigtige at gøre, når man ikke er tilfreds med sit udseende, er nemlig at kontakte en speciallæge for at få en samtale om, hvad der kan gøres. Men her er det altså vigtigt også at lytte til, hvad speciallægen siger og råder til. Det er nemlig slet ikke sikkert, at du i virkeligheden har brug for at få større læber. Måske handler det om, at du skal have behandling for rynkerne, der har dannet sig omkring læberne. Måske i mundvigene. Det vil en dygtig speciallæge kunne forklare dig om. Han eller hun har en del mere erfaring med læber og forstørrelse af læber, end du har. Du har kun erfaring med dit eget ansigt. Måske har du hørt fra en veninde om, at hun har fået lavet større læber. Men det er så det. Speciallægen ser mange flere mennesker, der har det samme ønske om smukke læber, end du gør. Derfor er det altså meget vigtigt, at du lytter til lægens råd.

Rynker omkring munden?

Det kan godt være, at han vil anbefale, at du får lavet større læber, ved at du i virkeligheden får formindsket nogle af rynkerne omkring din mund. Det kan også godt tænkes, at du kan få større læber, ved at læberne behandles. Det kommer helt an på, hvad I – du og lægen – bliver enige om. Ønsket er måske, at du vil have mere “kysseklare læber“?

Når I er blevet enige, så skal du være forberedt på, at det kan tage lidt tid at få større læber. De skal bygges op, kan man sige. Eller rynkerne skal formindskes. Begge behandlinger tager lidt tid. Der skal muligvis bruges tid til flere behandlinger hos lægen. Men når du først er i behandling, så vil du også kunne se forskel. Få eventuelt taget et billede af dit ansigt, før du starter behandlingen. Og så undervejs i selve behandlingen, så du kan se fremskridtet. Behandling for behandling.

Det kan jo godt tænkes, at du ser, at nu er det tilstrækkeligt. Det er nemlig vigtigt, at den forandring, du ønsker dig ikke bliver overdrevet. Den skal se naturlig ud. Den skal passe til resten af dit ansigt. Og omvendt, det kan også tænkes, at din læge fortæller dig, at der ikke skal flere behandlinger til. Du har fået større læber, og dit ansigt vil forvrænges, hvis du fortsætter. Så: Lyt til din læge.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *