God advokat i Randers

En god ven, jeg har, var ude for en trafikulykke. Han var på vej til arbejde i sin bil en torsdag morgen. Der var meget trafik, og vejret var dårligt. Tåge. Dårlig udsigt. Han er god til at køre bil. Han er måske en lidt for forsigtig chauffør. Vi plejer at drille ham med at sige, at han kører bil som en professor.

Men han var altså på vej til arbejde og bremsede op ved rødt lys. Men bang, bilen bagved ham kørte direkte op i ham. Han var kommet med god fart på og havde ikke nået at få bremset i tide. Min ven var dog blevet rusket grundigt af slaget. Han havde heldigvis selen på. Den anden bils fører blev forskrækket, men de fik begge to kontaktet politiet og deres forsikringsselskaber. Ingen af dem mente, at der var sket noget med dem. En voldsom forskrækkelse for dem begge og et ordentligt rusk for min ven.

Erstatningsadvokat

Resten af dagen fik min ven hovedpine. Kørte tidligt hjem fra arbejde for at hvile og komme sig efter morgenens forskrækkelse. Men hovedpinen fortog sig ikke. Han tog derfor til lægen dagen efter og forklarede ham om ulykken. Lægen konstaterede, at der er tale om en forstrækning af ledbånd og muskler i nakken. Whip lash kaldte han det for. Jeg mener, det er det, vi kalder for piskesmæld her i Danmark.
Lægen anbefalede min ven, at han skulle tage kontakt til en erstatningsadvokat i Randers, fordi, hvis hovedpinen forværres, eller hvis han bliver svimmel eller får synsforstyrrelser, så kan det være, at han skal sygemeldes på længere sigt. Han kan få erstatning for den tabte indkomst eller andre udgifter, som skaden har medført.

Min ven blev meget forskrækket. Han troede bare, at der var tale om en lettere hjernerystelse. Men han tog imod lægens råd og kontaktede en advokat. Han fik også besked på at sygemelde sig de første dage i den efterfølgende uge. Lægen gav ham også besked på at underrette ham, hvis smerterne blev værre eller bredte sig.

Mandag morgen havde min ven meget ondt i hele nakken og skuldrene. Han ringede til sin læge og fortalte om sin smerte.
Lægen bad min ven om at komme ind på klinikken til en grundigere undersøgelse. Det gjorde han. Lægen ordinerede noget smertestillende medicin og ville gerne sende min ven videre til en speciallæge, som eventuelt kunne konstatere, om der er tale om en inflammation ved ledbåndene. Det kunne føre til, at der skal bruges noget stærkere medicin. Han frarådede også, at min ven kører bil. Svimmelheden havde intet med ørets labyrint at gøre. Det havde han kunnet se.

Erstatningssag

Min ven kom til en speciallæge, som gentog diagnosen, som huslægen havde stillet: Piskesmæld. Det er godt, at du gik til din læge hurtigt, fordi vi har nu din historik omkring dine smerter. Kommer det til en erstatningssag, så kan vi bestemt hjælpe din advokat. Du har en advokat ikke? Jo, det bekræftede min ven, at han har. Han spurgte ind til om, hvor lang tid han skal være sygemeldt. I første omgang vil jeg sige, at du melder dig syg i denne uge. Hvis smerterne begynder at aftage, er det et godt tegn.

P.S.: Kan godt anbefale dette advokatfirma: https://bjsj.dk/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *