Erstatningssag

Min mand er bankrådgiver. Og han er dygtig til sit job. I de sidste par dage har han dog været lidt sur. Han har hjulpet med at flytte bankens møbler og arkiver til en nyere og større bygning. Så han er øm i ryggen af at bære på flyttekasser og skriveborde. Det var faktisk sådan, at han dårligt kunne komme ud af sengen i morges. Jeg hjalp ham op, og han fik sin krop i gang. Jeg lavede morgenmaden, mens han tog sit morgenbad. Inden han kørte på arbejde, bad jeg ham om ikke at overdrive med flyttekasserne i dag. Jeg vil gerne have en glad mand hjem i eftermiddag. Weekenden starter, og jeg har planlagt, at vi skal gå en lang tur i skoven og videre op til galleriet for at spise frokost på lørdag. Og søndag skal vi til middag hos hans søster og hendes mand.

Han smiler, da han kører, siger, at han nok skal tage det roligt med kasserne. De bliver færdige med flytningen i dag.
Jeg rydder op efter morgenmaden. Jeg skal først møde kl. 10, så jeg tager det stille og roligt. Ved 9:30 tiden tager jeg mine støvler på og tager på arbejde. Jeg arbejder i en børnehave. Elsker at have med børn at gøre og glæder mig til at få mine egne.

Så gik det galt

Jeg møder op, hilser på mine kollegaer og går ind til børnene. En lille dreng på 4 år kommer grædende hen til mig. Han fortæller mig, at der er en anden dreng, som har ødelagt hans leg. Jeg sætter mig på hug for at trøste ham. Fortæller ham, at det gør ikke noget. Vi går ind og leger en ny leg. Vi kan jo lege sammen med den anden dreng. Drengen er ulykkelig. Jeg rejser mig op og bøjer mig ned for at løfte ham op. I det øjeblik siger det knæk i min ryg. Jeg råber højt ”Av, hjælp!” Min kollega kommer. Hun kan se, at jeg har smerter, tager drengen i sine arme og sætter ham ned. Jeg ligger på gulvet og kan ikke komme op. Hun tilkalder en ambulance, og jeg bliver kørt på skadestuen. Røgten fotografiet viser, at jeg har på en eller anden måde fået en fraktur i en ryghvirvel. 3 måneders sygemelding. (Og ingen hyggelig weekend med min mand.) Lægen anmelder ulykken, som en arbejdsskade. Han anbefaler, at jeg finder en god arbejdsskade advokat. Det kan blive et slagsmål med kommunen, som børnehaven drives af. Og hvis min egen forsikring ikke dækker tabet, jeg kommer til at lide, så skal jeg helt sikkert have fat i min A-kasse. Han nævner noget om dagpenge under sygdom, som jeg ikke forstod. Jeg ringer til min mand og fortæller ham, hvad der er sket. Han tager affære med det samme.

Advokater i Horsens

Ringer til nogle advokater i Horsens, som han kender. De ved alt om erstatningssager og om, hvordan man håndterer den slags. Min mand kom hurtigt til hospitalet. Han var rigtig ked af det. Øv. Nu troede jeg lige, at det var mig, der har rygproblemer, og så lægger du dig med en brækket hvirvel. Heldigvis ser det ikke ud til, at jeg får mén af det. Det er kun et spørgsmål om at være tålmodig, indtil hvirvlen er helet, og jeg kan komme i genoptræning.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Erstatningssag, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *