Engangseventyr

En svigerfamilie, der forventer du er et englebarn, en kæreste der har høje forventninger til, hvilken en kæreste og partner du skal være samt den mangel på frihed, som man kan føle i et forhold behøver du ikke tænke på, hvis du blot holder dig til engangseventyr.

Et engangseventyr (engangsknald) kan beskrives som ét kort møde mellem to personer, typisk sat op via en fræk date eller en bytur som går ud på at have sex en enkelt gang og så aldrig tale sammen igen. Dette tiltaler flere fordi det er uden forpligtelser, og uden forventninger til et videre fælles forløb. Ved et engangsknald får man én vild aften med en tiltrækkende person, som man ellers ikke behøver at have det store tilfælles med.

Denne mulighed tiltrækker mange, som vælger den om og om igen med forskellige partnere. Engangsknald er en fin løsning, hvis man ikke ønsker et fast forhold, men bærer også nogle vigtige ting man skal forholde sig til. Hvem skal det være med? Og er man sikker på, at vedkommende har det på samme måde – at det også blot er et engangsknald for modparten? Hvis ikke, kan der komme følelser i klemme, og folk kan blive sårede. Ydermere, skal man være enige om, at det kun er den ene gang, således det bliver et engangsknald og ikke en gentagende begivenhed. Såfremt man vælger at gentage episoderne, er det ikke længere engangsknald, men et forhold rent baseret på sex og ikke følelser. Igen, en løsning som mange anvender, det er blot vigtigt at begge er med på legen. Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt at huske beskyttelse – HVER gang, ved alle engangsknald. Kondom er det eneste der beskytter mod seksuelt overførte sygdomme.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *