Det er godt med hjælp med en handyman

En handyman er en god hjælp

Har du svært ved at få skiftet pærer i dit hus eller få hængt billeder op på væggen? Synes du det er besværligt at få installeret det nye fjernsyn eller malet din terrasse? Eller kan du egentlig godt håndtere opgaverne, men mangler du tiden til selv at tage dig af det? Så kan du få en hjælpende hånd fra en handyman.

Hvad er en handyman?

En handyman kaldes også for en altmuligmand, og det er fordi at han selvfølgelig kan klare alt muligt. En handyman hjælper dig med at bygge eller reparere forskellige ting i dit hjem. Ofte hyrer man en handyman til småjobs derhjemme, som man ikke nødvendigvis behøver bestille en specialiseret håndværker til at klare.

For at være håndværker skal man have en håndværkeruddannelse bag sig, og det har en handyman i mange tilfælde ikke. Derimod har en handyman hænderne rigtig godt skruet på, de kan håndtere værktøj og har god erfaring med en lang række praktiske opgaver i og omkring hjemmet.

Ring til en handyman når…

Så hvornår har man brug for en handyman? Det kunne være hvis du for eksempel ikke har tid eller evne til at ordne praktiske opgaver derhjemme. Hvis du for eksempel lige er flyttet i en ny lejlighed eller et nyt hus, så er der mange småjobs, som du skal tage dig af. Måske ved du ikke, hvordan man ophænger lamper eller, hvordan man samler de nye møbler – men så kan du ringe til en handyman!

En handyman kan klare en lang række opgaver som for eksempel:

  • Simpelt el-arbejde
  • Spartling
  • Ophængning af lamper
  • Ophængning af billeder
  • Opsætning af hylder
  • Samle møbler
  • Og meget andet

Nogle handymænd tilbyder også en grundig rengøringsservice og forskelligt havearbejde. En handyman kan for eksempel hjælpe til, hvis dit hjem har brug for en grundig rengøring fra kælder til kvist, før du flytter i en ny bolig.

Hvad koster en handyman?

Alle handymænd er forskellige og tager forskellige priser for deres arbejde. Prisen afhænger også af, hvor mange opgaver de skal foretage sig. Nogle handymænd tager timepris, andre betales per opgave, som de udfører. Nogle handymænd arbejder for et autoriseret firma, mens andre arbejder selvstændigt. Dette kan godt have en betydning for prisen.

En estimeret pris for en handyman er mellem 400 og 800 kr i timen. Husk at snak med din handyman og bliv enig om en pris, før han eller hun kommer hjem til dig og giver sig i kast med arbejdet. Du kan finde dygtige handymænd i dit lokalområde, på Jobbi og endda også på DBA.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *