Certificeret coach

Vores søn står lige nu i den svære situation, hvor han skal til at vælge det første skridt i sin fremtidige karriere.
Vi har talt meget med ham om det. Han er en meget følsom og meget intelligent dreng. Han er også en lille smule doven. Og det her med at vælge vejen frem er noget, han holder sig meget tilbage med.

Måske psykologi

Vi har talt meget om, at han måske skal læse psykologi. Det er noget, han selv har nævnt.
Dialogerne, vi har haft, har ikke givet resultater. Men jeg er ret sikker på, at han gerne vil videre – men i en humanistisk retning.

Nu er det sådan, at jeg er en ret stærk karakter. Jeg ved, at jeg skal passe på med, hvad jeg råder min søn til. Netop fordi jeg ved selv, hvor vigtigt det er for ham, at han selv skal vælge retning. Så når vi taler om de humanistiske studier, forsøger jeg at holde min mund. Jeg ville ønske, at han indser, at humaniora er vejen frem for ham.

Stresscoach uddannelsen

I går skete der så det, at han kom og fortalte mig, at han har valgt at gå den gyldne vej: Han vil tage en stresscoach uddannelse med certificering. Det tager ikke så lang tid. Og han vil tage den, fordi han tror, den vil vise ham vejen videre. Måske bliver det psykologi. Måske bliver det den lange vej med psykiatri. Han kunne ikke helt afvise den ene eller den anden vej. Han kunne bare se, at der er stor værdi i en stresscoach uddannelse, som et springbræt til videre studier.

Jeg må indrømme, at jeg ikke havde tænkt i de baner. Men de er ikke forkerte. Og han får jo også muligheden for at praktisere som stress coach efter endt uddannelse. Det vil helt sikkert kunne finansiere hans videre studier.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *