Brug catering til julefrokosten

Det er de senere år blevet meget populært at lade en caterer stå for julefrokosten. Det skyldes blandt andet at man gerne vil bruge sin tid bedre og så betale sig fra resten. Dette gælder ikke kun for virksomheder, men det er også noget som bliver mere og mere tydeligt hos private også.

Mange familier i dag er udfordret af manglende tid og vil gerne prioritere anderledes. Det er vigtigt for disse familier at de kan købe sig til mere tid (sådan groft sagt) det betyder også at de mange gange vælger at hyre en caterer til at lave mad til fx. julefrokosten, påskefrokosten eller til nytårsaften.

Tiden bliver så i stedet brugt på familien og den tid man så har brugt for meget i løbet af året for at gavne karrieren, bliver nu vekslet til noget mere kvalitetstid sammen med familien. Det er ikke en underlig trend, men noget som virker helt naturlig for mennesker som har en meget travl hverdag. Det er mange gange at til festerne, også udenfor højtiderne, at man kan se familier bruge deres penge på at købe sig til luksusgoder som fx. mad ud af huset.

Der er også en smule sørgeligt ved dette, da det betyder at man mister lidt sin mad-identitet som familie. Man glemmer traditionene til jul, hvor alle elsker tante Gurlis brunede kartofler. Denne tradition går langsomt tabt når flere og flere familier ikke selv laver deres egen mad til højtiderne.

Det korte af det lange er nok at man bør gøre det, der passer bedst til ens situation, men man bør også overveje om der ikke også er noget kvalitetstid i at lave familiens mad sammen og dyrke disse traditioner som det godt kan være at lave mad til en stor familie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *